ZANG – STEMEXPRESSIE – PERFORMANCE

Ik bied zangles aan mensen met en zonder ervaring, in binnen- en buitenland. Je kunt individueel les krijgen of meedoen met een van mijn cursussen!

AANBIEDING: Tot 11 november kun je gebruik maken van een mooie aanbieding! Koop een strippenkaart voor 8 lessen en ontvang 1 les gratis ter waarde van 40,- euro!
Een strippenkaart van 8 lessen kost 320,- euro (dit is inclusief 21 % BTW)
Deze kaart is 4 maanden geldig.

Reserveer hier jouw strippenkaart!

Voor iedereen die zijn of haar stem verder wil ontwikkelen. Voor mensen die nog nooit hebben gezongen en hier nieuwsgierig naar zijn, maar ook voor ervaren zangers die een opleiding achter de rug hebben en nog niet zijn uitgeleerd.

Zingen met overgave, passievol optreden en bevlogen spreken. Ik leer je jouw stem helemaal ontdekken, zodat je meer inzicht krijgt over jouw manier van geluid maken, hetgeen je vertrouwen zal vergroten.

Ik leer je zingen, spreken en performen vanuit de kracht van je eigen persoonlijkheid!
Boek hier een proefles. Kosten hiervoor zijn hetzelfde als een losse zangles, namelijk 40 euro per les van 45 minuten.
Les locatie: Haags Pop Centrum

Veel voorkomende onderwerpen zijn:
– Hoe vergroot ik mijn bereik
– Wat moet ik doen om beter om te gaan met spanning/onzekerheid
– Hoe krijg ik meer volume
– Hoe zorg ik dat mijn ademhaling goed is
– Welke manier van performen past bij mij
– Hoe zorg ik ervoor dat ik zuiver zing

Ik geef les aan zeer ervaren mensen en beginners en kan ook voor belangrijke audities en sollicitaties een goed programma samenstellen.

Enkele reacties van leerlingen en cursisten:

Corinne Meijers: 2 maanden lang ging ik op donderdag met een hoofd vol werk en buik vol vlinders naar mijn vocal coach (jaja) Julie Scott. Wat een feest! Anderhalf uur geluid maken, lachen en iets met kutballonnetjes en bananen. En dan a capella je liedje zingen, niks anders om je aan vast te houden dan een groepje lieve mensen. Bedankt lieve Julie dat je een plek creëert waarin het me is gelukt om beetje bij beetje meer van mezelf in een liedje te stoppen. Op naar de vervolgcursus?! <3

Daphne Smit: FunLoving Spirit zangeres Julie Scott De laatste tijd ben ik veel met één liedje opgetrokken. En met mijn vocal coach (hè wat klinkt dat heerlijk!) Julie Scott. In haar training Zang en Stemexpressie ben ik de uitdaging met mijzelf aangegaan om meer stem geven aan wie ik ben. Een heldere klank te maken en geluid te geven aan wat er in mij leeft. Julie werkt fysiek en dat was precies waar ik naar op zoek was. Met veel humor. Wat een verademing!

Toch… gedurende de eerste weken verloor ik bijna al mijn enthousiasme door een innerlijk ‘trio van kritiek’: the Good, the Bad & the Ugly die hun opmars deden in de film ‘Ik ga ervoor!’: Om de songtekst uit mijn hoofd te leren, schreef ik het 10 keer op, van achter naar voren, vertaalde ik het van ‘t Engels naar het Nederlands en zong ik het stuc zowat van het plafond.

Op het ‘moment suprême’ dat ik het lied zong voor de groep was ik de tekst weer voor het grootste deel vergeten. En de melodie ook. Wat een horror! Ik was niet de enige, gelukkig! Niet lullig bedoeld maar met 8 andere bijzondere heerlijk gekke mensen zingen is zalig relativerend, motiverend en ondersteunend.

Na de horror komt zonneschijn….
Halverwege de training voelde ik – na een fijn gesprek met Julie – weer mijn verlangen om te zingen. Dat het mij niet zo zeer gaat om het zingen, maar om helemaal te zijn wie ik ben samen met mijn liedje, de tekst te kunnen dromen omdat ik er energie en ‘gutsiness’ in heb gestoken, een groot verlangen heeeeel klein te maken zodat het reëel werd en haalbaar om het gewoon maar te zingen of het nou vals, te laag of te hoog was.

Met dank aan Julie en haar aanstekelijke wijze van lesgeven, haar bezielde passie voor voelend zingen en haar funloving Spirit! ?

Marjo Florentina Bours: Wat maak je mij gelukkig met de manier waarop jij les geeft! Het zijn niet alleen de klanken die de muziek maken maar ook het gevoel wat je erin stopt. Ik hoor het je zeggen! En met dat zelfde gevoel heb jij ons laten voelen. Voelen wat het is om te durven zingen. Een ieder op zijn of haar manier. Fantastisch!! Op naar de volgende cursus!

Zandria Pattiiha: Thank you Julie: amazing and wonderful woman ❤️ My vocal coach for the past 2 months. You took me to a higher level I never expected I had it. Thank you for your trust in me, believing in me. And I found myself; so deep within me the joy of being myself. To sing my song for the first time in front of others was pretty scary. I can tell you that, believe me…..I lost control over myself.
I had a tough conversation with myself: shall I continue or attend one lesson and find out if this was my thing or not. But I love singing so why this hesitation? But after a good talk with Julie and one private lesson which she offered me I took my chance again. And yeeyyyyy… now I can truly say that I”m so glad I went all the way and finish the course. Each of us showed the guts and sang their song. Thank you loving, beautiful and talented people for sharing it to one another. Love you all ❤️❤️❤️And it was so wonderful to see how we progressed. I so much enjoyed Julie’s lessons and the way she teaches. A milion thanks to her. And now I am Looking forward to a follow-up course.
Big hug and kiss ??

Carla Lanen: Julie is een inspirerende zangeres/lerares! De oefeningen zijn soms eng/gek/lachwekkend maar vooral heel leerzaam. Na iedere les zat ik weer vol energie en was ik weer een beetje ‘gegroeid’.  Dank. Carla

Nienke Feenstra: Door je grote voorraad aan oefeningen en brede kennis van alles wat met stemgebruik (of het voortbrengen van klanken, ergens vanuit je lijf :-)) te maken heeft,

waren de lessen nooit saai en altijd leerzaam.
Ik hoop ook ooit nog eens dezelfde mate van schaamteloosheid te bereiken als jij, al is dat waarschijnlijk te hoog gegrepen 🙂
Tevens vond ik het belangrijk dat de sfeer altijd goed was, we hebben heel veel gelachen maar nooit werd er iemand uitgelachen.
Dat de oefeningen wel altijd beter konden maar nooit fout waren.
Dit zorgt ervoor dat je uitgedaagd wordt om te verbeteren en je grenzen te verleggen.
Echt wel knap dat je zo’n groepje kneuzen zo ver hebt gekregen!

Zangcursus

Stel je voor…Je stem helemaal durven gebruiken…zonder schroom, puur genieten & voluit zingen! Lijkt dat je wat? Geef je dan op voor deze cursus zang en stemexpressie. Lees hier meer over deze cursus

Groepsles Volksuniversiteit:
Vanaf eind september geef ik bij de Volksuniversiteit de cursus zangles en stemexpressie.
Met een kleine groep werken we iedere week anderhalf uur met allerlei technieken om je stem te ontwikkelen. Ik leer je in een serie van 8 lessen zingen, spreken en performen vanuit de kracht van je eigen persoonlijkheid, waardoor het authentieke karakter van je stem hoorbaar en voelbaar wordt.
Klik hier voor meer info en om je aan te melden

Voor informatie of om je op te geven kun je even contact opnemen met me!

large