Samen kun je meer dan in je eentje.

Het is een van mijn grootste passies om mensen met elkaar te verbinden, zodat één plus één drie wordt.  Communities met mensen die elkaar versterken, waardoor de wereld een beetje mooier wordt. Soms is het zo eenvoudig, door goed te luisteren naar elkaar en kennis te delen zet je een ander en jezelf in je kracht.
Om die reden heb ik diverse communities opgericht, zoals Woeste Wijven, De Mooie Wereld, Unicorn’s Palace en Dune Sessions.
Tijdens de pandemie werkte ik als programmeur en muzikant bij het reizende festival de  Haagse tour d’amour‘, samen met de dansers van De Dutch Don’t Dance Division, Gypsy helden Sintiromarus, pianist en soulmate Roeland Drost en het Residentie Orkest.
Daarnaast ben ik sinds 2017 lead live music bij Burning Man Netherlands en was mijn community project Krijsen aan Zee wereldwijd te zien. Van India tot Ierland, overal verschenen er artikelen over, op radio, tv en duizenden magazines en kranten.

Bel of mail even voor een afspraak als je vragen hebt over een van deze initiatieven, of bijvoorbeeld  als je hulp wilt bij het opzetten van een eigen community.

info@juliescott.nl
06-28122441