never give up

Sinds een aantal jaren werk ik binnen het bedrijfsleven als inspirator, trainer…dagvoorzitter…we kunnen er een leuke lijst van maken met duizend titels, maar waar het op neer komt is dat ik vanuit mijn achtergrond als muzikant/performer een andere kijk op de wereld heb dan iemand die het merendeel van zijn of haar leven op kantoor doorbrengt. Dat is geen waarde oordeel, maar een observatie. We gaan samen om de tafel als er wordt gezocht naar een bijzondere aanpak voor een bijeenkomst…of als mensen tegen een communicatie probleem aanlopen en het fijn is als iemand met een totaal andere visie zich hierover wil buigen…Hoe inspireer ik mezelf en mijn medewerkers…Er is van alles mogelijk.

Daarnaast ben ik een zwermlid van CSR Academy, een organisatie die zich inzet voor duurzaam ondernemen in de breedste zin des woords. Binnen de Academy werk ik als creative advisor, denk ik mee in de ontwikkeling van grote en kleine evenementen en geef trainingen. Zo heb ik in 2012 een boeklancering georganiseerd In Humanity House en werkte ik mee aan Our Moving Borders, een internationale bijeenkomst waar 12 1/2 jaar Earth charter werd gevierd.

Bel of mail even voor een afspraak: info@juliescott.nl
06-28122441

De livestream beelden van een werkconferentie in opdracht van Earth Charter: Hier open ik na Teun Hardjono de dag met een geleide meditatie en visualisatie oefening…De vraag is: Wanneer was jij voor het laatst een held? Deel 1: Plenary Opening Part One with Whiteman, Hardjono, Scott, van der Meer Mohr, Dinkelman, Lubbers and Bakker: http://www.ustream.tv/recorded/27797793

www.csr-academy.com

Een paar voorbeelden van opdrachtgevers:
Gemeente Den Haag, Gemeente Leidschendam-Voorburg ,Rabobank, Van Ede & Partners, Winkelman & van Hessen, NEN, BplusC Leiden, INK, Stichting Anton Constandse, Cordaan.

GVB 036a