Inspirerend leiderschap

Passie en zingeving…je droom waarmaken, persoonlijke kracht en drijfveren, allemaal heel krachtige woorden en termen, maar wat betekent het voor jou?
Je kent de uitspraak wel: ‘Dans alsof niemand je kan zien’.
Inspirerend leiderschap betekent dansen, terwijl iedereen je wel kan zien en met je mee wil dansen!
Inspirerend leiderschap werkt aanstekelijk, is opbouwend, voor jezelf en jouw omgeving. Het is denken in mogelijkheden, vrijheid voelen, kansen zien en richting bepalen.

Herken je dit?

Je wilt meer uit je leven halen, maar je weet niet zo goed hoe, of waar te beginnen.
Je hebt ‘t zo druk, dat je vergeten bent wat jouw eigen passie ook alweer is.
Je zoekt richting, meer plezier en ontspanning, je wilt jezelf vormgeven.
Je hebt het gevoel dat je je aan iedereen aanpast en zou je wel eens helemaal je eigen pad willen bewandelen, concessieloos en krachtig de wereld in, open en nieuwsgierig, sterk en veerkrachtig.
Je wilt hier graag met iemand over sparren, maar geen saaie coaching aan een bureau.

Wat kun je van mij verwachten?

NATUUR, BEWEGING, KRACHT & CREATIVITEIT

Al meer dan 15 jaar werk ik zowel op individuele basis, als met groepen, zoals tijdens mijn eigen creatieve retraites in binnen- en buitenland.
Mijn focus ligt op het versterken van jouw autonome zelf, het (her)vinden van vrijheid en mogelijkheden, expressie en richting.

Ik schud je los, haal je uit je comfortzone en daag je uit tot nieuwe, verrassende inzichten. We zullen op verschillende locaties met elkaar werken, zoals in de duinen bij Den Haag, een museum, maar ook bij mij thuis. Een belangrijk onderdeel van mijn sessies is het buiten in beweging zijn. Het gevoel van ruimte, de schoonheid van de natuur.

Tijdens het lopen zorg je er bovendien voor dat gedachten en ideeën eerder de vrije loop krijgen. Je kunt je voorstellen dat tegenover elkaar aan tafel zitten een andere sensatie is dan samen een mooie wandeling maken, terwijl we van alles bespreken en oefeningen doen!
Ik neem je mee van ver naar dichtbij, de buitenwereld en jouw eigen IK.

Voor wie?

Mensen die aan zichzelf willen werken en openstaan voor nieuwe inzichten en werkvormen.
Voor individuele sessies of groepen tot max 10 personen.

Neem gerust even contact op om te informeren naar de mogelijkheden, of om een kennismakingsgesprek te plannen: 06 281 22 441 / info@juliescott.nl

Tarief voor particulieren: 75,- per uur ex BTW p.p.
Tarief voor bedrijven: 110,- per uur ex BTW p.p.