‘Een valse noot zingen is onbelangrijk, maar zingen zonder passie is onvergeeflijk.’
Ludwig van Beethoven

‘Je eigen stem’ – Leiderschapstraining voor mensen die zichzelf willen zijn als leider

 • Verlang je naar meer ruimte en lef voor wie jij bent, voor jouw authenticiteit?
 • Wil je zekerder zijn van de koers die je vaart? 
 • Zou jij graag beter willen leren omgaan met keuzestress? 
 • Wil je steviger staan in de complexe dynamiek om je heen?
 • ​Wat motiveert je als je elke dag wakker wordt?

Wat maakt jou en jouw stem waardevol om in deze wereld te laten horen?

​Een groot aantal vaardigheden, kwaliteiten, levenservaringen en een unieke reeks verbindingen maken ons tot wie we zijn. Er is niemand zoals jij of ik.

Tijdens deze 3-daagse training bieden we je een reeks intensieve oefeningen, workshops en masterclasses. Wij helpen je om jouw authentieke geluid overtuigender te laten horen en leiderschap te nemen over wat je doet in reactie op de omgeving. Onze aanpak is persoonlijk, diepgaand, direct toepasbaar en creatief. 

Vrij, bevlogen en authentiek leiderschap.

In deze krachtige, interactieve sessies, leer je hoe je zowel pragmatisch als inspirerend kunt zijn. Of je nu spreekt of zingt, je stem is onlosmakelijk verbonden met jouw lijf en je zijn.  Je stem is een belangrijk instrument om te laten horen wie jij bent en wat jij wilt.
​Het uitspreken van het ‘verhaal van jou’ kan een uitdaging zijn.
Wat heb je te vertellen en hoe doe je dat op een overtuigende manier? Wie ben jij echt, wat wil je duidelijker laten horen en wat wil je van je afschudden? 

Ontgrendel een ‘vaste’ mindset en aanpak
Tijdens deze training koppel je jezelf los van de dagelijkse realiteit en staat alles in het teken van jou als geheel; met een uniek, eigen geluid in deze wereld.

Vragen waar we mee aan de slag gaan:

 • Wat wil je graag laten zien en horen dat nu nog niet of te weinig zichtbaar is? 
 • Waar verlang je naar?
 • Welke stappen moet je zetten om jouw doel te bereiken? Waar sta je nu, waar wil je graag zijn en welke obstakels kom je onderweg tegen?
 • Schitterende mislukkingen: mislukkingen zijn de beste bronnen om te leren, als je ze er maar durft te laten zijn. Welke ervaringen bieden jou de mooiste kans op groei?
 • Welke talenten en hulpbronnen heb je die jou kunnen helpen?
 • Hoe maak jij belangrijke keuzes?
 • Wie ben jij als de leider die je wilt zijn?
 • Hoe betrek jij de wereld om je heen?

Arrangement:
aankomst vrijdag 6 november om 15:30
aanvang programma 16:00
vertrek zondag 8 november om 17:00
deelname alle workshops/masterclasses + individuele terugkoppeling
2 x overnachting in een eenpersoonskamer
uitgebreid ontbijt, lunch & diner
€.1695,- ex 21% BTW  op basis van volpension en logies in een eenpersoonskamer.

Karlijn Bockholts heeft ruim 20 jaar ervaring in het begeleiden van leiders naar een meer authentieke en effectieve leiderschapsstijl. Door middel van reflectie maakt zij mensen bewust van hun eigen bijdrage aan een betere samenwerking, een beter resultaat, beter kunnen omgaan met de dynamische veranderende wereld. Karlijn zoekt in haar aanpak naar diepgang en echte verandering, zij wil graag bijdragen aan nieuwe inzichten en handvatten waarmee je als mens en als leider echt verschil kunt maken. Zij is organisatiepsycholoog en heeft daarnaast diverse opleidingen op het gebied van persoonlijke groei en leiderschapsontwikkeling gevolgd. Zij heeft veel ervaring binnen zowel de profit als de non-profit sector en heeft al 12 jaar haar eigen bureau op het gebied van leiderschapsontwikkeling en organisatieadvies.

Julie Scott is een nomadisch levenskunstenaar en creatief strateeg. Naast een carrière als professioneel muzikant en vocal coach wordt zij al jaren bij verschillende organisaties en bedrijven ingevlogen vanwege haar bijzondere en onverwachte ideeën en invalshoeken. Julie gebruikt haar eigen creativiteit om dat van jou aan te boren, zij deelt haar passie en aandacht in het vinden van  nieuwe verbindingen en mogelijkheden. Als nomade verstaat zij als geen ander de kunst van het loslaten en het verkennen van onbekende wegen. Zij werkt vanuit zorgvuldigheid, nieuwsgierigheid, met inspiratie en humor.
Julie heeft veel ervaring in de zakelijke, culturele en maatschappelijke sector en runt al meer dan 15 jaar haar eigen zang en coachingspraktijk.