LAST MINUTE AANBIEDING! GA NU MEE MET 140 EURO KORTING!

Neem een week de tijd voor jezelf….Tijdens deze retraite draait alles om ontspanning, creativiteit en natuurlijk heerlijk genieten van alle ruimte & de natuur aan de kust van Zuid Kreta!

‘Het is genieten, ontspannen en lol maken. Ik kijk uit naar iedere les.’ Anita Draaijer

Veelzijdig programma
De eerste dag komt iedereen lekker aan en heb je vrij…even acclimatiseren en bijkomen van de reis.

Daarna is er elke dag een relaxt en afwisselend programma, waarin je wordt uitgedaagd om alle facetten van jezelf hernieuwd vorm te geven.. Op een inspirende en uitnodigende manier zul je vertrouwd raken met technieken op het gebied van stemgebruik, zang, schrijven, visualiseren en mediteren .
De oefeningen zijn afwisselend fysiek, expressief en dynamisch, maar rustgevend en meditatief. Je krijgt naast de groepslessen ook 1 individuele sessie.

‘Julie weet als docent een heerlijk warme, veilige sfeer neer te zetten waarbij niets gek is, en alles kan.’ Felicia Groenendijk

Leren en relaxen in een paradijselijke omgeving
Naast de lessen is er meer dan genoeg tijd om de omgeving te verkennen, een hapje te eten bij een van de restaurantjes of om een duik te nemen in de zee.
De groep bestaat uit maximaal 10 deelnemers. Voor mensen die onbekend zijn met mijn manier van werken is er een intake gesprek, zodat we van tevoren kennis kunnen maken. Zo komen we erachter of het echt iets voor je is!

‘Dit was mijn derde retraite. En wederom een magische reis.’ Paulien Schaap

Onderwerpen die aan bod komen:

– meditatie op muziek; dit zal deels met livemuziek gebeuren waar ik je in begeleid.

– stilte meditatie aan zee; de locatie ligt direct aan een klein strand, waar amper iemand komt. We kunnen daar ’s ochtends de dag beginnen en in de avond afsluiten. het geluid van de golven, meer is er niet nodig!

– thema wandeling; je gaat al wandelend door de prachtige natuur met een paar inspirerende opdrachten oefenen om anders te kijken en je beleving van in het hier en nu zijn meer toe te laten.

– mantra zingen; op een ontspannen en laagdrempelige manier leer je door deze mantra’s je stem als instrument te gebruiken.

– fysieke opwarming dmv theatrale oefeningen; ik leer je om op een speelse manier jezelf uit te vergroten, waardoor je meer diversiteit zult ervaren in je beweging, en algehele aanwezigheid.

– stemexpressie; wat is jouw geluid? wil je meer geluid kunnen geven, ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden van je stem? je zult ontdekken dat met een paar kleine veranderingen in je houding of ademhaling er oneindig veel mogelijk is!

– unicorn’s palace; dit is een sessie waarin iedere deelnemer tien minuten de gelegenheid krijgt om haar ultieme droom te presenteren en hier (praktische) hulp bij te vragen aan de groep. je krijgt advies en we delen elkaars ervaring en netwerk om elkaar te liften en ervoor te zorgen dat je droom een stuk dichterbij komt.

Mijn ervaring is dat mensen ontzettend genieten en snel leren tijdens een retraiteweek. Er is alle ruimte is om los te gaan en er is alle tijd om vanuit ontspanning te experimenteren.

‘Ongemerkt ga je door je blokkades heen en merk je dat je meer kunt dan verwacht.’ Sonja van Eif

De locatie
We verblijven in vier prachtige villa’s met 14 bedden in 7 slaapkamers op een klein exclusief strand in Zuid-Kreta. Alle ruimtes op deze locatie staan exclusief tot je beschikking. Er is directe toegang via de privétrap naar het strand. Elke nieuwe villa is modern uitgerust met twee ruime slaapkamers, volledig uitgeruste keuken, woonkamer, badkamer, gratis smart tv en gratis wifi. Alle villa’s hebben een direct uitzicht op de zee, drie hebben een direct uitzicht op het strand.

In totaal komen op Kreta ongeveer 2000 verschillende plantensoorten voor, waarvan zo’n 150 inheems zijn.
De temperatuur is in maart rond de 20 graden…lekker warm dus!

‘Geweldig bevrijdende oefeningen met je lijf en je stem ondersteunen dit om jezelf vrij te maken, vrij te voelen, jezelf te zijn en te laten zien. Zo heerlijk!’ Nynke Rinzema

De docent: Julie Scott
Al meer dan 15 jaar help ik mensen hun creativiteit ontdekken en ware stemgeluid te vinden. Ik deel de kennis die ik heb opgedaan als professioneel zangeres, kunstenares & performer en dat van mijn studies, o.a. Beeldende Kunst KABK Den Haag en Artez Arnhem, stemexpressie (Primitive Voice) bij de Franse specialist Jean Rene Toussaint. Ik leer je in contact komen met je eigen bevlogenheid, toegeven aan overgave, passie en plezier. hetgeen zal leiden tot nieuwe, soms heel verrassende inzichten en mogelijkheden.
Mijn focus ligt op het versterken van jouw autonome zelf, jouw passie, het (her)vinden van vrijheid en mogelijkheden, expressie en richting.

Arrangement
* aankomst 3 september, vertrek 11 september
* programma vanaf de 4de t/m de 10de
* privéles en alle workshops van Julie Scott & Peek Hijmans
* 6 keer een traditioneel Grieks driegangenmaaltijd
* 7 overnachtingen in een luxe appartement direct aan zee

LAST MINUTE KORTING Betaal ipv  € 885,– nu 745,- gebaseerd op een tweepersoonskamer!
Voor een eenpersoonskamer wordt 15,- p.p.p.n  berekend

Betaling in termijnen is mogelijk, neem hiervoor even contact op met me: 06 281 22 441 / info@juliescott.nl

NB vliegtickets zijn voor eigen rekening en niet bij de prijs inbegrepen.

Meer weten?
info@juliescott.nl