Krijsen aan Zee is als project voorbij, maar kijk op mijn site naar andere lessen en trajecten, waar zingeving, inspiratie en persoonlijke ontwikkeling centraal staan.

NIEUWS: KRIJSEN AAN ZEE in het AD en bij JINEK!

Gister waren we te zien in de uitzending bij Jinek, in ‘t AD en vandaag gaat ons filmpje viral op Instagram…al meer dan 90.000 keer bekeken!!! 🙂
AD verslag Krijsen aan Zee
https://www.ad.nl/video/kanalen/nederlands-nieuws~c400

Drie weken bied ik elke ochtend heerlijke, korte ‘Ochtend Krijssessies aan Zee’ (Den Haag).
Simpel, om 8 uur staan we klaar bij strandslag 7….dan help ik iedereen even kort om samen onze stem op te warmen en dan…Schreeuwen en Krijsen naar de golven! Zo’n 5 minuten en vervolgens lekker aan je dag beginnen.
Je kunt zo vaak meedoen als je wilt, voel je vrij!

Ik ben zo benieuwd wat dit na een maand zal opleveren, of je je dan anders voelt? Het schijnt dat mensen dit al heel lang doen in het Ritan Park in Beijing, om zo af te rekenen met eventueel ongerief, vermoeidheid, van alles…het ruimt op en geeft lucht, zo las ik…

Ik heb het zelf 1 keer gedaan tijdens mijn zangretraite en het was heeeeeerlijk! heb me ook helemaal doodgelachen trouwens!

Harsssstikke gratis ende voor niets hoor, gewoon voor de leuk!

Uiteraard houden we rekening met de Covid afspraken en maatregelen…. Er is op het strand meer dan genoeg ruimte om dit op veilige afstand te kunnen doen.

De foto is gemaakt door Eveline van Egdom