Zangvakantie op een authentieke ranch!

Deze zomer nodig ik je uit voor een ontspannen & inspirerende zangweek die helemaal in het teken staat van jouw stem.
Je leert o.a. hoe je met meer diversiteit en kleur kunt zingen, zuiverder en vrijer klank maakt.

Er zijn dagelijks Inspirerende en praktische groepslessen, workshops & privéles op een pracht locatie in het oosten van Nederland.
Naast de lessen is er meer dan genoeg tijd om de omgeving te verkennen, lekker te ontspannen, of om bijvoorbeeld samen met andere deelnemers te zingen aan het kampvuur of aan de gezellige bar!

Voor wie is deze week geschikt?

Als je geen ervaring hebt en nieuwsgierig bent naar de mogelijkheden van je stem.
Voor ervaren zangers en zangeressen op zoek naar meer verdieping in hun stem.
Voor zangers die een technische zangopleiding hebben afgerond, maar met meer met gevoel willen zingen.

‘Voor mensen die onbekend zijn met mijn manier van werken is er een (online) kennismakingsgesprek.
Zo komen we erachter of het echt iets voor je is.

Onderwerpen die aan bod komen:

* hoe vergroot ik mijn bereik
* wat moet ik doen om beter om te gaan met spanning/onzekerheid
* improvisatie op muziek
* hoe krijg ik meer volume
* koortjes zingen
* tekstbeleving
* hoe zorg ik dat mijn ademhaling goed is
* welke manier van performen past bij mij
* hoe zorg ik ervoor dat ik zuiver zing

Julie Scott
Ik schrijf, ben muzikant & kunstenaar en heb al meer dan 15 jaar mijn eigen vocal coaching praktijk. Ik organiseer retraites in binnen- en buitenland. Daarnaast ben als community builder betrokken bij allerlei sociaal – maatschappelijke projecten en evenementen, zoals het wereldwijd bekende Krijsen aan Zee.
Als vocal coach ben ik gespecialiseerd in stemexpressie en vrij zingen & spreken.

De locatie: Melody Ranch

Groepsaccommodatie Melody Ranch wordt door velen gezien als één van de meest bijzondere groepsaccommodaties in Nederland.
De ranch is een kopie van een Amerikaanse guest ranch. Op het terrein bevinden zich stoere houten log homes die werden geïmporteerd uit Amerika en Canada. Lees hier meer over deze unieke locatie

Arrangement:
* privéles en alle workshops van vocalcoach Julie Scott
* 7 overnachtingen van 31 juli tot 7 augustus
* 7 x diner
* 6 x lunch
* 7 x ontbijt
* Eenpersoonskamer met eigen sanitair vroegboekkorting: 1250,- p.p.
* Gedeelde tweepersoonskamer met eigen sanitair vroegboekorting: 1100,- p.p.

NB. Vroegboekkorting geldt tot 25 mei 2023

Meer weten?
info@juliescott.nl

 

Enkele reacties van deelnemers:

‘Geweldig bevrijdende oefeningen met je lijf en je stem ondersteunen dit om jezelf vrij te maken, vrij te voelen, jezelf te zijn en te laten zien. Zo heerlijk!’ Nynke Rinzema

‘Mijn spreekstem is luider geworden en vrienden hebben mij nog nooit zo relaxed gezien.’
Anhony Verschoor

Wil jij jouw eigen ongepolijste stem ontdekken, ben je niet bang om de ballen uit je broek te lachen en nieuwe vriendschappen te maken? Go for it!’ Paulien Schaap

Wow, wat een bijzonder retraite (’19) was dit!!! Julie breekt heilige huisjes van perfectie op een speelse en krachtige manier af. Geweldig bevrijdende oefeningen met je lijf en je stem ondersteunen dit om jezelf vrij te maken, vrij te voelen, jezelf te zijn en te laten zien. Zo heerlijk!!! En ondertussen ontstaat er een superfijne groep waarin we elkaar hele bijzondere dingen hebben laten horen en zin. Ieder op z’n/haar eigen manier. Dank Julie, voor wie je bent en wat je uitdraagt, zowel als begeleider als als de mens en zangeres die je bent. Ik heb enorme stappen gezet.?
Nynke Rinzema

Julie weet als docent een heerlijk warme, veilige sfeer neer te zetten waarbij niets gek is, en alles kan. Door de oefeningen die worden aangeboden verleg je je grenzen, en ben je ongemerkt veel technischer bezig dan van tevoren gedacht. De cursus stemexpressie is voor iedereen een echte aanrader, zowel voor gevorderden, voor beginners, maar vooral ook voor mensen die het dood-eng vinden om met hun stem bezig te zijn, maar stiekem van die angst af willen (zoals ik). Kortom, love it!
Felicia Groenendijk

Dat je op een heerlijke zangretraite bent met Julie scott, je de hele ochtend rond hebt gelopen als je alter ego (André Hazes, de dictator, de monnik, tovenares? / technische stemoefeningen eigen maken?) en dan aan mag schuiven bij een overheerlijke lunch.
De manier waarop Julie les geeft is heel bevrijdend, speels en met veel liefde en rust. Ik heb genoten
Jopke Hergaarden

Dit was mijn derde zangretraite. En wederom een magische reis. Magie kan ontstaan als er een aantal ingrediënten samenkomen. Voor mij zijn dit: Liefde, passie, verdieping, humor en loslaten. Dit alles op een prachtige locatie, waar met liefde aandacht wordt besteed aan elk detail.
Het zingen mensen! Het zingen………..
Iedere keer weer geniet ik van de mensen die je ergens doorheen ziet breken en als mooie bloemen opengaan. Julie verstaat de kunst om op de juiste momenten met een bevlogen en liefdevolle intentie muurtjes af te breken en de onaangepastheid en wildheid aan te wakkeren bij mensen. Hoe ze dat doet? Soms zijn we losgeslagen apen in de dierentuin, monniken, grondbloemen, bijen, muggen of engelenkoren. Wil jij jouw eigen ongepolijste stem ontdekken, ben je niet bang om de ballen uit je broek te lachen en nieuwe vriendschappen te maken? Go for it! Ook de workshops zijn een feestje bij Julie.
Paulien Schaap

Het is genieten, ontspannen en lol maken. Ik kijk uit naar iedere les. Anita Draaijer

De retraite! Op een fijne locatie in een ontspannen sfeer werken aan stemexpressie en zang. Ongemerkt ga je door je blokkades heen en merk je dat je meer kunt dan verwacht. Daarnaast is er ook ruimte voor rust, gezelligheid en heerlijk eten. Het is echt fijn! Sonja van Eif

Julie heeft me meer van zingen en zang in het algemeen laten zien & horen, met een fijne mix van ademhaling oefenen, je eigen inspiratie stimuleren, je eigen stem meer prettig leren vinden (ik ben er nog niet), mijn bereik is opgerekt, en ook technische aspecten komen aan bod, overigens in inspirerende locaties. Daarnaast is Julie gewoon grappig, anders, kleurrijk. Ik kom in mijn dagelijkse leven weinig mensen zoals zij tegen, dus de nieuwigheid en onbekendheid met hoe zij zingen leert was voor mij een verademing. Hier kan ik weer een tijdje op teren… Dank je, Julie! Victor Bax

Dankzij Julie Scott heb ik het plezier in het zingen terug gevonden. Uitgaan van je eigen stemgeluid en daar alles uithalen. Dat maakt zingen leuk!
Tink Moonen-de Graaf Stoffers

Corinne Meijers: 2 maanden lang ging ik op donderdag met een hoofd vol werk en buik vol vlinders naar mijn vocal coach (jaja) Julie Scott. Wat een feest! Bedankt lieve Julie dat je een plek creëert waarin het me is gelukt om beetje bij beetje meer van mezelf in een liedje te stoppen. Op naar de vervolgcursus?!

Daphne Smit: FunLoving Spirit zangeres Julie Scott In haar training Zang en Stemexpressie ben ik de uitdaging met mijzelf aangegaan om meer stem geven aan wie ik ben. Een heldere klank te maken en geluid te geven aan wat er in mij leeft. Julie werkt fysiek en dat was precies waar ik naar op zoek was. Met veel humor. Wat een verademing! Dat het mij niet zo zeer gaat om het zingen, maar om helemaal te zijn wie ik ben samen met mijn liedje, de tekst te kunnen dromen omdat ik er energie en ‘gutsiness’ in heb gestoken, een groot verlangen heeeeel klein te maken zodat het reëel werd en haalbaar om het gewoon maar te zingen of het nou vals, te laag of te hoog was. Met dank aan Julie en haar aanstekelijke wijze van lesgeven, haar bezielde passie voor voelend zingen en haar funloving Spirit!

Marjo Florentina Bours: Wat maak je mij gelukkig met de manier waarop jij les geeft! Het zijn niet alleen de klanken die de muziek maken maar ook het gevoel wat je erin stopt. Ik hoor het je zeggen! En met dat zelfde gevoel heb jij ons laten voelen. Voelen wat het is om te durven zingen. Een ieder op zijn of haar manier. Fantastisch!! Op naar de volgende cursus!

Carla Lanen: Julie is een inspirerende zangeres/lerares! De oefeningen zijn soms eng/gek/lachwekkend maar vooral heel leerzaam. Na iedere les zat ik weer vol energie en was ik weer een beetje ‘gegroeid’. Dank. Carla