Julie Scott photography by Ramond_Jaggessar

Stel je voor…Je stem helemaal durven gebruiken…zonder schroom, puur genieten & voluit zingen! Lijkt dat je wat? Geef je dan op voor deze cursus zang en stemexpressie.

De cursus
Met maximaal 8 deelnemers leer je allerlei technieken en ga je aan de slag met muziek waar je zelf graag aan wilt werken. Dat kan van alles zijn, rock tot jazz, wereldmuziek of bijvoorbeeld folk. Misschien heb je zelf nog niet zo`n idee wat bij jou past, of wil je eens iets totaal anders proberen…dan overleggen we samen en help ik mee!
Ik leer je zingen, spreken en performen vanuit de kracht van je eigen persoonlijkheid!

Veel voorkomende onderwerpen zijn:

  •  Hoe vergroot ik mijn bereik
  •  Wat moet ik doen om beter om te gaan met spanning/onzekerheid
  •  Hoe krijg ik meer volume
  •  Hoe zorg ik dat mijn ademhaling goed is
  •  Welke manier van performen past bij mij
  • Hoe zing of spreek ik melodieuzer
  •  Hoe zorg ik ervoor dat ik zuiver zing

Mijn benadering is persoonlijk, ik ben gepassioneerd over mijn werk, van het samen zoeken naar de manier die bij jou aanslaat en je laat zingen! Meer weten? Lees hier het Interview dat ik had voor VPRO`s 3voor12 Den Haag samen met leerling Astrid Leuvering.

janis

De locatie
Ik geef les in de schitterende studio van Sunshine Yoga, in het centrum van Den Haag. De sfeer van deze locatie draag enorm bij aan het gevoel helemaal los te kunnen gaan!

dinsdagavond | 4 lessen vanaf 4 september | 19:30 tot 21:00 (laatste les 25 september)
donderdagochtend| 4 lessen vanaf  8 september | 11:00 tot 12:30  (laatste les 27 september)
Bijdrage zangcursus van 4 lessen: 145,- ex 21 % BTW (eventueel in 2 termijnen)

Mail naar info@juliescott.nl om je hiervoor aan te melden of bel 06 281 22 441

Verdiepingscursus: voor mensen die eerder les van mij hebben gehad & ervaren zangers/zangeressen.
donderdagavond | 8 lessen vanaf 6 september | 19:30 tot 21:00 (laatste les 25 okt)
Bijdrage voor deze cursus van 8 lessen bedraagt 320,- ex 21%  BTW
(eventueel in 2 termijnen)

Reacties van cursisten:

FunLoving Spirit zangeres Julie Scott

De laatste tijd ben ik veel met één liedje opgetrokken. En met mijn vocal coach (hè wat klinkt dat heerlijk!) Julie Scott.
In haar training Zang en Stemexpressie ben ik de uitdaging met mijzelf aangegaan om meer stem geven aan wie ik ben. Een heldere klank te maken en geluid te geven aan wat er in mij leeft. Julie werkt fysiek en dat was precies waar ik naar op zoek was. Met veel humor. Wat een verademing!

Toch… gedurende de eerste weken verloor ik bijna al mijn enthousiasme door een innerlijk ‘trio van kritiek’: the Good, the Bad & the Ugly die hun opmars deden in de film ‘Ik ga ervoor!’: Om de songtekst uit mijn hoofd te leren, schreef ik het 10 keer op, van achter naar voren, vertaalde ik het van ‘t Engels naar het Nederlands en zong ik het stuc zowat van het plafond.
Op het ‘moment suprême’ dat ik het lied zong voor de groep was ik de tekst weer voor het grootste deel vergeten. En de melodie ook. Wat een horror! Ik was niet de enige, gelukkig! Niet lullig bedoeld maar met 8 andere bijzondere heerlijk gekke mensen zingen is zalig relativerend, motiverend en ondersteunend.
Na de horror komt zonneschijn….
Halverwege de training voelde ik – na een fijn gesprek met Julie – weer mijn verlangen om te zingen. Dat het mij niet zo zeer gaat om het zingen, maar om helemaal te zijn wie ik ben samen met mijn liedje, de tekst te kunnen dromen omdat ik er energie en ‘gutsiness’ in heb gestoken, een groot verlangen heeeeel klein te maken zodat het reëel werd en haalbaar om het gewoon maar te zingen of het nou vals, te laag of te hoog was.

Met dank aan Julie en haar aanstekelijke wijze van lesgeven, haar bezielde passie voor voelend zingen en haar funloving Spirit! ? Daphne Smit

wat maak je mij gelukkig met de manier waarop jij les geeft! Het zijn niet alleen de klanken die de muziek maken maar ook het gevoel wat je erin stopt. Ik hoor het je zeggen! En met dat zelfde gevoel heb jij ons laten voelen. Voelen wat het is om te durven zingen. Een ieder op zijn of haar manier. Fantastisch!! Op naar de volgende cursus! Marjo Florentina Bours

2 maanden lang ging ik op donderdag met een hoofd vol werk en buik vol vlinders naar mijn vocal coach (jaja) Julie Scott. Wat een feest! Anderhalf uur geluid maken, lachen en iets met kutballonnetjes en bananen. En dan a capella je liedje zingen, niks anders om je aan vast te houden dan een groepje lieve mensen.
Bedankt lieve Julie dat je een plek creëert waarin het me is gelukt om beetje bij beetje meer van mezelf in een liedje te stoppen. Op naar de vervolgcursus?! <3 Corinne Meijers

Thank you Julie: amazing and wonderful woman ❤️ My vocal coach for the past 2 months. You took me to a higher level I never expected I had it. Thank you for your trust in me, believing in me. And I found myself; so deep within me the joy of being myself. To sing my song for the first time in front of others was pretty scary. I can tell you that, believe me…..I lost control over myself.
I had a tough conversation with myself: shall I continue or attend one lesson and find out if this was my thing or not. But I love singing so why this hesitation? But after a good talk with Julie and one private lesson which she offered me I took my chance again. And yeeyyyyy… now I can truly say that I”m so glad I went all the way and finish the course. Each of us showed the guts and sang their song. Thank you loving, beautiful and talented people for sharing it to one another. Love you all ❤️❤️❤️And it was so wonderful to see how we progressed. I so much enjoyed Julie’s lessons and the way she teaches. A milion thanks to her. And now I am Looking forward to a follow-up course.
Big hug and kiss ??Zandria

“Jouw zangles is echt een fijne manier om weer een stapje te zetten in het zoeken naar mogelijkheden van m’n stem. Dat uitgebreid losresoneren en daarna proberen in die modus te blijven terwijl je je lied doet, en samen zingen met anderen, luisteren naar anderen -en in de war raken met alle tonen-. Ik vind het een fijne formule en voel me bij jou altijd vrij en uitgedaagd om plezier te maken met m’n stem! ‘

“Ik wist niet dat ik me zo vrij kon voelen en zoveel geluid kon geven, ongelooflijk!!”

“Wat een heerlijke uitlaatklep, zeg!”

“Een geweldig avontuur, een belevenis waar je veel van opsteekt!”

“Ga door, helemaal top. Ongedwongen, professioneel, positief.”

“Grensverleggend. Er is niet veel gek. Contact maken is gemakkelijker dan je denkt. Zoek de
ruimte. Wees jezelf.”

“Veel energie en inspiratie.”