My voice, my choice! 26 sept tot 21 nov
Intensieve cursus zang & stemexpressie
Hoe heeeerlijk zou het zijn als je stem volledig vrij is? Krachtig, met karakter en emotie?
In deze cursus gaan we in 8 lessen alle hoeken en gaten van jouw geluid verkennen, ermee spelen, uitdagen en volledig laten horen.
Tijdens My voice! My choice! word je in een veilige setting uitgenodigd om alle mogelijkheden van je stem te verkennen. Welke klankkleuren heb jij nog meer in je? Hoe zing en spreek je optimaal?
Ik bied je elke week nieuwe oefeningen en technieken die je meer inzicht en gevoel zullen geven. Technische oefeningen, opwarmtechnieken, improvisaties op live muziek, tekstbeleving, alles zal voorbijkomen tijdens dit persoonlijke en inspirerende traject.

Hoe hilarisch en ontroerend het kan het zijn om qua klank je onaangepastheid te omarmen?
Het is een van de grootste cadeaus die je jezelf kunt geven; hier ben IK! zo KLINK ik! Dit is mijn STEM!

Ik leer je vervolgens om jouw vrijgevochten geluid mee te nemen in een lied die je zelf uitkiest en waar we aan gaan werken. Een lied naar keuze dat je bevlogen en met passie leert zingen!

Maximaal 8 deelnemers
Acht lessen van anderhalf uur
donderdagavond | | 19:30 tot 21:00
eerste les 26 sept – laatste les 21 nov (tijdens de herfstvakantie op 24 okt is er geen les!)
Locatie: Popradar Den Haag Leatitiazaal
Bijdrage 375,- (dit is incl. 21% BTW) eventueel in 2 termijnen te betalen
Aanmelden via info@juliescott.nl
www.juliescott.nl

 

Reacties van cursisten:

FunLoving Spirit zangeres Julie Scott
De laatste tijd ben ik veel met één liedje opgetrokken. En met mijn vocal coach (hè wat klinkt dat heerlijk!) Julie Scott.
In haar training Zang en Stemexpressie ben ik de uitdaging met mijzelf aangegaan om meer stem geven aan wie ik ben. Een heldere klank te maken en geluid te geven aan wat er in mij leeft. Julie werkt fysiek en dat was precies waar ik naar op zoek was. Met veel humor. Wat een verademing!

Toch… gedurende de eerste weken verloor ik bijna al mijn enthousiasme door een innerlijk ‘trio van kritiek’: the Good, the Bad & the Ugly die hun opmars deden in de film ‘Ik ga ervoor!’: Om de songtekst uit mijn hoofd te leren, schreef ik het 10 keer op, van achter naar voren, vertaalde ik het van ‘t Engels naar het Nederlands en zong ik het stuc zowat van het plafond.
Op het ‘moment suprême’ dat ik het lied zong voor de groep was ik de tekst weer voor het grootste deel vergeten. En de melodie ook. Wat een horror! Ik was niet de enige, gelukkig! Niet lullig bedoeld maar met 8 andere bijzondere heerlijk gekke mensen zingen is zalig relativerend, motiverend en ondersteunend.
Na de horror komt zonneschijn….
Halverwege de training voelde ik – na een fijn gesprek met Julie – weer mijn verlangen om te zingen. Dat het mij niet zo zeer gaat om het zingen, maar om helemaal te zijn wie ik ben samen met mijn liedje, de tekst te kunnen dromen omdat ik er energie en ‘gutsiness’ in heb gestoken, een groot verlangen heeeeel klein te maken zodat het reëel werd en haalbaar om het gewoon maar te zingen of het nou vals, te laag of te hoog was.

Met dank aan Julie en haar aanstekelijke wijze van lesgeven, haar bezielde passie voor voelend zingen en haar funloving Spirit! ? Daphne Smit

wat maak je mij gelukkig met de manier waarop jij les geeft! Het zijn niet alleen de klanken die de muziek maken maar ook het gevoel wat je erin stopt. Ik hoor het je zeggen! En met dat zelfde gevoel heb jij ons laten voelen. Voelen wat het is om te durven zingen. Een ieder op zijn of haar manier. Fantastisch!! Op naar de volgende cursus! Marjo Florentina Bours

2 maanden lang ging ik op donderdag met een hoofd vol werk en buik vol vlinders naar mijn vocal coach (jaja) Julie Scott. Wat een feest!
Anderhalf uur geluid maken, lachen en iets met kutballonnetjes en bananen. En dan a capella je liedje zingen, niks anders om je aan vast te houden dan een groepje lieve mensen.
Bedankt lieve Julie dat je een plek creëert waarin het me is gelukt om beetje bij beetje meer van mezelf in een liedje te stoppen. Op naar de vervolgcursus?! <3 Corinne Meijers

Thank you Julie: amazing and wonderful woman ❤️ My vocal coach for the past 2 months.
You took me to a higher level I never expected I had it. Thank you for your trust in me, believing in me. And I found myself; so deep within me the joy of being myself. To sing my song for the first time in front of others was pretty scary. I can tell you that, believe me…..I lost control over myself.
I had a tough conversation with myself: shall I continue or attend one lesson and find out if this was my thing or not. But I love singing so why this hesitation? But after a good talk with Julie and one private lesson which she offered me I took my chance again. And yeeyyyyy… now I can truly say that I”m so glad I went all the way and finish the course. Each of us showed the guts and sang their song. Thank you loving, beautiful and talented people for sharing it to one another. Love you all ❤️❤️❤️And it was so wonderful to see how we progressed. I so much enjoyed Julie’s lessons and the way she teaches. A milion thanks to her. And now I am Looking forward to a follow-up course.
Big hug and kiss ??Zandria

Jouw zangles is echt een fijne manier om weer een stapje te zetten in het zoeken naar mogelijkheden van m’n stem.
Dat uitgebreid losresoneren en daarna proberen in die modus te blijven terwijl je je lied doet, en samen zingen met anderen, luisteren naar anderen -en in de war raken met alle tonen-. Ik vind het een fijne formule en voel me bij jou altijd vrij en uitgedaagd om plezier te maken met m’n stem! ‘