Binnenkort nieuwe data!

​Schrijfretraite in de natuur

Jij wilt schrijven. Beter nog: jij kúnt schrijven. En dat ga je ervaren tijdens op deze Schrijfretraite. Even ertussenuit en niets anders aan je hoofd dan jouw verhalen, gedichtjes en andere hersenspinsels die als vanzelf op je papier/scherm verschijnen. Na deze week ben je weer opgeladen en heb je genoeg zelfvertrouwen om wel een heel boek te schrijven!

Wie je ook bent…
Van beginnende schrijver tot zeer ervaren: voor iedereen is deze schrijfweek leuk, leerzaam, begrijpelijk en inspirerend. Dat stemmetje dat zegt ‘maar ik kan helemaal niet schrijven…’ verdwijnt vanaf dag 1. Het is geen wedstrijd, we leren juist van elkaar.

Waar je het ook voor wilt gebruiken…
In de lesblokken leer je schrijftechnieken (toegespitst op creatief schrijven) waarmee je ál je schrijfsels aantrekkelijker maakt, zelfs die sollicitatiebrief of je boodschappenlijstje

Wat je ook zoekt…
Bij deze schrijfweek kom je heerlijk tot rust maar zul je ook overlopen van inspiratie.
Door de speelse, vernieuwende en soms hilarische groepsoefeningen gaan je vingers jeuken om de zinnen uit je toetsenbord/pen te laten stromen! Daarnaast is er natuurlijk tijd genoeg om zelf aan de slag te gaan met de oefeningen of je eigen werk, en staan de twee docenten altijd klaar voor hulp of feedback.

Locatie
Vlakbij de historische stad Dordrecht en midden in natuurgebied De Biesbosch ligt natuurvriendenhuis De Kleine Rug. Met de boot De ‘Heen en Weer Wolf’ vaart de schipper je van het huis naar het schiereiland. Dit is het enige natuurvriendenhuis dat alleen via het water te bereiken is. Naast de kamers in het huis zijn er ook blokhutten te huur en liggen er achter het huis drie kampeerveldjes.
Bij het huis kun je kano’s huren en wellicht een bever spotten of je laten overzetten naar ‘het vaste land’ om het historische Dordrecht te bezoeken. De molens van Kinderdijk liggen op fietsafstand en met de Waterbus kom je er ook.

Arrangement:
Zes dagen in een prachtig huis aan zee omringd met adembenemende natuur
Vijf dagen workshops van twee docenten
Keuze uit een één- of tweepersoonskamer
Bijdrage:
Tweepersoonskamer 685,- p.p. *** nu voor 635,- LAST MINUTE KORTING!!***
Eenpersoonskamer 775,- p.p. (uitverkocht)
Groepsgrootte: max. 20 deelnemers
Er is in De Kleine Rug een grote gemeenschappelijke keuken waar we samen eten maken, maar waar je ook even zelf iets kunt pakken of maken als je trek hebt.

RESERVEER
Voor meer info kun je ook altijd even een mailtje sturen naar info@juliescott.nl of bel 06 281 22 441

De docenten:


Julie Scott – Schrijft verhalen, songteksten en gedichten. Zij is vaste blogger bij het online magazine HoeVrouwenDenken en ze organiseert al meer dan vijftien jaar retraites die in het teken staan van creativiteit, expressie en zingeving. Julie woont in Den Haag samen met Peek, houdt enorm van lange reizen maken en is naast schrijfster professioneel muzikant, vocal coach en kunstenaar. www.juliescott.nl

Kim Linssen – Heeft Journalistiek en Proza gestudeerd, is eindredacteur bij diverse vrouwenbladen en vaste blogger bij Flaironline.nl. Ze houdt van zelfgeorganiseerde feestjes en festivals en schrijft het liefst korte verhalen. Kim woont weer in Amsterdam, na een halfjaar op een bijna onbewoond eiland in de poolcirkel te hebben geleefd, waar ze een roman schreef (die nu bij haar uitgever ligt) . www.warewoordenwereld.nl