De tijd voor jezelf….Tijdens deze 3-daagse retraite maken we de reis naar binnen. Alles draait om ontspanning, creativiteit, persoonlijke ontwikkeling en natuurlijk heerlijk genieten van alle ruimte & de natuur!

‘Het is genieten, ontspannen en lol maken. Ik kijk uit naar iedere les.’ Anita Draaijer

Voor iedereen die zin heeft om er even helemaal uit te zijn en ook nog iets heel bijzonders te ervaren. We verblijven bij Zeeveld , een ruim opgezette locatie in een uitgestrekt natuurgebied.
Chefkok Elise Calkoen zorgt voor alle maaltijden, elke deelnemer krijgt een privékamer en natuurlijk geniet je van een tot de verbeelding sprekend programma.

 

‘Ongemerkt ga je door je blokkades heen en merk je dat je meer kunt dan verwacht.’ Sonja van Eif

Ik bied een weekend met inspirerende workshops, introspectief en expressief. Heb je bijvoorbeeld altijd al beter willen schrijven? Meer willen kunnen met je stem? Jouw eigen creativiteit willen aanboren en daar in je dagelijkse leven vorm aan geven? Meer lef, losgaan zonder gene?
Dan is deze retraite op je lijf geschreven.

Zeeveld is vanwege de hoeveelheid ruimte en indeling perfect geschikt voor deze retraite. Zo kunnen we afstand bewaren, maar toch gezellig samen zijn!

Veelzijdig programma
Het programma is afwisselend, je wordt creatief uitgedaagd om alle facetten van jezelf hernieuwd vorm te geven. Vanuit ontspanning en lichtheid zul je vertrouwd raken met technieken op het gebied van stemgebruik, zang, schrijven, visualiseren en mediteren .
Ik werk zowel fysiek, expressief en dynamisch, als meditatief en rustgevend. Lees hier meer reacties van vorige deelnemers. Reserveer

‘Julie weet als docent een heerlijk warme, veilige sfeer neer te zetten waarbij niets gek is, en alles kan.’ Felicia Groenendijk

…Voor wie is deze retraite geschikt?
Als je geen ervaring hebt en nieuwsgierig bent naar de mogelijkheden van jouw persoonlijke creativiteit.
Als je ervaren bent en op zoek bent naar meer verdieping, misschien wil je helemaal het roer omgooien of vanuit rust aan de slag met een nieuw plan?


…NB. Voor mensen die onbekend zijn met mijn manier van werken is er een intake gesprek, zodat we van tevoren kennis kunnen maken. Zo komen we erachter of het echt iets voor je is!

Onderwerpen die aan bod komen:
* hoe inspireer ik mezelf
* hoe kom ik in een creatieve flow
* wat moet ik doen om beter om te gaan met spanning/onzekerheid
* improvisatie op muziek
* hoe krijg ik meer volume met mijn stem
* mantra zingen
* tekstbeleving
* hoe zorg ik dat mijn ademhaling goed is
* welke manier van performen past bij mij
* hoe zorg ik ervoor dat ik zuiver zing

Mijn ervaring is dat mensen ontzettend snel leren tijdens een retraite, omdat er alle ruimte is om los te gaan, er met aandacht gewerkt wordt en er ruimte is om vanuit ontspanning te experimenteren.

‘Dit was mijn derde retraite. En wederom een magische reis.’ Paulien Schaap

De docent: Julie Scott
Al meer dan 15 jaar help ik mensen hun creativiteit ontdekken en ware stemgeluid te vinden. Ik deel de kennis die ik heb opgedaan als professioneel zangeres, kunstenares & performer en dat van mijn studies, o.a. Beeldende Kunst KABK Den Haag en Artez Arnhem, stemexpressie (Primitive Voice) bij de Franse specialist Jean Rene Toussaint. Ik leer je in contact komen met je eigen bevlogenheid, toegeven aan overgave, passie en plezier, hetgeen zal leiden tot nieuwe, soms heel verrassende inzichten en mogelijkheden.

Culinaire verwennerij
Chefkok Elise Calkoen kookt met heel haar hart en ziel…deelnemers zijn altijd unaniem enthousiast over haar en gelukkig is ze er weer bij!
Elise zal dagelijks uitgebreid en gezond koken voor de groep, waarbij uiteraard rekening wordt gehouden met eventuele voedsel-allergieën.

De locatie
ZeeVeld ligt in een prachtig natuurgebied aan de kust bij Castricum. Hier is ruimte voor de groep om helemaal lost te gaan, als ook introspectief te werken. Alle deelnemer bied ik de luxe van een eigen kamer, zodat je je altijd even terug kunt trekken uit de groep.

Leren terwijl je in de watten wordt gelegd…
Natuurlijk is er naast de lessen alle ruimte om je eigen tijd in te vullen. Je kunt lekker gaan wandelen, zwemmen, waar je maar zin in hebt! Hoe fijn is het om even echt de tijd te hebben om je neus achterna te gaan, los van de alledaagse stress.
.

Natuurlijk is er naast de lessen alle ruimte om je eigen tijd in te vullen….wandelen, zwemmen, waar je maar zin in hebt! 

ZeeVeld! Tussen duin en strand
Deze groepsaccommodatie is zeldzaam mooi gelegen in het buitengebied van Castricum. Wanneer je de deur uitloopt ben je al direct in de duinen en een klein stukje verder sta je al bij zee. Dit bijzondere vakantiehuis aan zee heeft maar liefst 13 slaapkamers en tot zeven verblijfsruimtes, van ruim tot intiem. Tijdens de retraite zijn er geen andere groepen aanwezig, zodat we ongestoord onze gang kunnen gaan!

Overnachten aan zee
In de nieuw aangebouwde slaapvleugel bevinden zich 13 slaapkamers en 27 bedden: zeven 2-, vier 1-, één 3- en één 6-persoonskamer(s), alle met wastafel en uitzicht op de prachtige groene omgeving. De bedden zijn eenpersoons, in de 6-persoonskamer staan twee eenpersoonsbedden – op de begane grond – en twee stapelbedden op een mezzanine. Er zijn vijf douches en zes wc’s, de meeste in de gang, één tweepersoonskamer heeft een eigen douche/wc-combi.

Het hele huis voor jezelf
Alle ruimtes staan exclusief tot je beschikking: een sfeervolle eetkamer; een van alle gemakken voorziene keuken; een ruime zitkamer met televisie; een verstilde leeskamer met houtkachel én een intieme tuinkamer. Heel bijzonder is de serre met subtropische planten en oude kerkklokken.

Een bijzondere groepsaccommodatie in de natuur
Op nog geen half uur rijden van Amsterdam bevind je je in een omgeving die bijna on-Hollands aanvoelt. De groepsaccommodatie maakt deel uit van een beschermd natuurgebied; het Noord-Hollands Duinreservaat. Dit natuurgebied is ongeveer 5.300 hectare groot en daarmee één van de grootste natuurgebieden van ons land. Bos, heide, weiland, duin en strand: je hebt het binnen handbereik.

zangvakantie schommel

Arrangement
* 22 t0t 25 oktober, aankomst donderdag voor het diner, vertrek zondag om 16:00
* training van Julie Scott
* 3 overnachtingen
* dagelijks ontbijt, lunch en diner verzorgd door chef kok Elise Calkoen

Prijs all incl. overnachting eenpersoonskamer 554,-
Prijs all incl. overnachting eenpersoonskamer met eigen sanitair 650,-

Aanmelden via info@juliescott.nl
Voor vragen kun je natuurlijk ook altijd even bellen:
06 – 28122441 Julie Scott