Herken je dit?

Je wilt meer uit je leven halen, maar je weet niet zo goed hoe, of waar te beginnen?

Je hebt ‘t zo druk, dat je vergeten bent wat jouw eigen passie ook alweer is…je zoekt richting, meer plezier en ontspanning, je wilt jezelf vormgeven!

Misschien heb je het gevoel dat je je aan iedereen aanpast en zou je wel eens helemaal je eigen pad willen bewandelen, concessieloos en krachtig de wereld in, open en nieuwsgierig, sterk en veerkrachtig. Je wilt hier graag met iemand over sparren, maar geen saaie coaching aan een bureau.

Ik kan je hierbij helpen en nodig je uit om een dag met me mee te gaan.

Wat kun je van mij verwachten?

NATUUR, BEWEGING, KRACHT & CREATIVITEIT

Ik schud je los, haal je uit je comfortzone en daag je uit tot nieuwe, verrassende inzichten. We zullen buiten met elkaar werken, in de duinen bij Den Haag.  Je zult zowel individueel als met de groep worden aan de slag gaan met inspirerende opdrachten en oefeningen. Samen met een kleine groep van maximaal 6 deelnemers gaan we een dag op reis en neem ik je mee naar ver en dichtbij, de buitenwereld en jouw eigen IK.

Als coach heb ik jarenlange ervaring, eerst als creatief therapeut binnen de psychiatrie, later ben ik steeds meer m’n eigen werkvorm gaan creëren en dit breng ik al meer dan 15 jaar in praktijk, zowel op individuele basis, als aan groepen en tijdens mijn eigen creatieve retraites in binnen- en buitenland.

Mijn focus ligt op het versterken van jouw autonome zelf, het (her)vinden van vrijheid en mogelijkheden, expressie en richting.

Voor wie?

Voor iedereen die een dag wil sparren, werken aan een nieuw project, idee, richting. Misschien heb je juist helemaal geen idee meer en zoek je naar een nieuw haakje, een frisse blik?
Deze dag is geschikt voor mensen die aan zichzelf willen werken en openstaan voor nieuwe inzichten en werkvormen. Coaches, leerkrachten, creatievelingen, managers, iedereen kan wel eens wat extra inspiratie gebruiken en willen klankborden. Wees welkom en als je twijfelt of het iets voor je is kun je me altijd even bellen om wat meer informatie te vragen: 06 281 22 441

Speciale evenementen

9 april – Laupe en Lulle – inspirerende wandeling van 8:30 tot 10:30

14 mei – Mini Retreat I SEA YOU

14 mei van 9:00 tot 17:00
Locatie: verzamelen bij Strandslag 7 in Den Haag

Bijdrage 184, 67  p.p.
Reserveer