Mini Retreat – I SEA YOU
NATUUR, BEWEGING, KRACHT & CREATIVITEIT

Met een klein groepje (maximaal 6 deelnemers) krijg je tijdens I SEA YOU een dag coaching in de duinen. In beweging, al wandelend, krijg je inspirerende opdrachten en oefeningen om even helemaal los te gaan en tot nieuwe inzichten te komen.
Even op reis, van buiten naar binnen, je eigen wereld een stukje mooier maken

Herken je dit?

Je wilt meer uit je leven halen, maar je weet niet zo goed hoe, of waar te beginnen?
Je hebt ‘t zo druk, dat je vergeten bent wat jouw eigen passie ook alweer is…je zoekt richting, meer plezier en ontspanning, je wilt jezelf vormgeven!
Misschien heb je het gevoel dat je je aan iedereen aanpast en zou je wel eens helemaal je eigen pad willen bewandelen, concessieloos en krachtig de wereld in, open en nieuwsgierig, sterk en veerkrachtig. Je wilt hier graag met iemand over sparren, maar geen saaie coaching aan een bureau.

Ik kan je hierbij helpen en nodig je uit om deze dag met me mee te gaan.

Wat kun je verwachten?

Ik schud je los, haal je uit je comfortzone en daag je uit tot nieuwe, verrassende inzichten. We zullen buiten met elkaar werken, in de duinen bij Den Haag. Je gaat zowel individueel als met de groep aan de slag met inspirerende opdrachten en oefeningen.

Met een kleine groep van maximaal 6 deelnemers gaan we een dag op reis en neem ik je mee naar ver en dichtbij, de buitenwereld en jouw eigen IK.

Voor wie?

Voor iedereen die een dag wil sparren, werken aan een nieuw project, idee, richting. Misschien heb je juist helemaal geen idee meer en zoek je naar een nieuw haakje, een frisse blik?

Deze dag is geschikt voor mensen die aan zichzelf willen werken en openstaan voor nieuwe inzichten en werkvormen. Coaches, leerkrachten, creatievelingen, managers, iedereen kan wel eens wat extra inspiratie gebruiken en willen klankborden. Wees welkom en als je twijfelt of het iets voor je is kun je me altijd even bellen om wat meer informatie te vragen: 06 281 22 441

I SEA YOU
14 mei van 9:00 tot 17:00
Locatie: verzamelen bij Strandslag 7 in Den Haag
Bijdrage 185,00 p.p.  Reserveer
NB. Voor ZZP-ers die werkzaam zijn in de culturele sector bestaat de mogelijkheid om een vergoeding aan te vragen via https://werktuigppo.nl/