Van 15 tot 22 maart kun je mee naar Kreta, voor een onvergetelijke week dat volledig in het teken staat van female empowerment.

Wat kun je verwachten?
Workshops, wandelingen, lezingen, verschillende meditatie- en visualisatie oefeningen. Alles komt voorbij en nodigt je uit om dichter bij je eigen kern te komen en deze krachtiger neer te zetten.
Naast de workshops is er meer dan genoeg ruimte om te je eigen ding te doen, het eiland te verkennen en lekker te ontspannen.

Workshops:
Deze beginnen op dag twee, de eerste dag heeft iedereen vrij en kun je even bijkomen van de reis en acclimatiseren.

– meditatie op muziek; dit zal deels met livemuziek gebeuren waar ik je in begeleid.

– stilte meditatie aan zee; de locatie ligt direct aan een klein strand, waar amper iemand komt. We kunnen daar ‘s ochtends de dag beginnen en in de avond afsluiten. het geluid van de golven, meer is er niet nodig!

– thema wandeling; je gaat al wandelend door de prachtige natuur met een paar inspirerende opdrachten oefenen om anders te kijken en je beleving van in het hier en nu zijn meer toe te laten.

– mantra zingen; op een ontspannen en laagdrempelige manier leer je door deze mantra’s je stem als instrument te gebruiken.

– fysieke opwarming dmv theatrale oefeningen; ik leer je om op een speelse manier jezelf uit te vergroten, waardoor je meer diversiteit zult ervaren in je beweging, en algehele aanwezigheid.

– stemexpressie; wat is jouw geluid? wil je meer geluid kunnen geven, ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden van je stem? je zult ontdekken dat met een paar kleine veranderingen in je houding of ademhaling er oneindig veel mogelijk is!

– unicorn’s palace; dit is een sessie waarin iedere deelnemer tien minuten de gelegenheid krijgt om haar ultieme droom te presenteren en hier (praktische) hulp bij te vragen aan de groep. je krijgt advies en we delen elkaars ervaring en netwerk om elkaar te liften en ervoor te zorgen dat je droom een stuk dichterbij komt.

Mijn ervaring is dat mensen ontzettend genieten en snel leren tijdens een retraiteweek. Er is alle ruimte is om los te gaan en er is alle tijd om vanuit ontspanning te experimenteren.

De locatie
We verblijven in vier prachtige villa’s met 14 bedden in 7 slaapkamers op een klein exclusief strand in Zuid-Kreta. Alle ruimtes op deze locatie staan exclusief tot je beschikking.
Er is directe toegang via de privétrap naar het strand. Elke nieuwe villa is modern uitgerust met twee ruime slaapkamers, volledig uitgeruste keuken, woonkamer, badkamer, gratis smart tv en gratis wifi.
Alle villa’s hebben een direct uitzicht op de zee, drie hebben een direct uitzicht op het strand.
In totaal komen op Kreta ongeveer 2000 verschillende plantensoorten voor, waarvan zo’n 150 inheems zijn.
De temperatuur is in maart gemiddeld zo`n 21 graden…lekker warm dus!

Arrangement
– aankomst 15 maart, vertrek 22 maart 2022
– programma vanaf de 14de t/m de 21ste
– alle workshops van Julie Scott
– 7 overnachtingen in een luxe appartement direct aan zee
– 6 keer traditioneel Grieks driegangenmaaltijd.
– bijdrage: 885,- gebaseerd op een tweepersoonskamer. Voor een eenpersoonskamer wordt 15 euro per nacht extra berekend.
Betaling in termijnen is mogelijk, stuur me een berichtje als je hier iets over wilt afspreken
NB vliegtickets zijn voor eigen rekening en niet bij de prijs inbegrepen.

De docent: Julie Scott
Al meer dan 15 jaar help ik mensen hun creativiteit ontdekken en ware stemgeluid te vinden.
Ik deel de kennis die ik heb opgedaan als professioneel zangeres, kunstenares & performer en dat van mijn studies, o.a. Beeldende Kunst KABK Den Haag en Artez Arnhem, stemexpressie (Primitive Voice) bij de Franse specialist Jean Rene Toussaint.
Ik leer je in contact komen met je eigen bevlogenheid, toegeven aan overgave, passie en plezier. hetgeen zal leiden tot nieuwe, soms heel verrassende inzichten en mogelijkheden.
Mijn focus ligt op het versterken van jouw autonome zelf, jouw passie, het (her)vinden van vrijheid en mogelijkheden, expressie en richting.

Enkele reacties van vorige deelnemers:
‘Het is genieten, ontspannen en lol maken. Ik kijk uit naar iedere les.’ Anita Draaijer
‘Julie weet als docent een heerlijk warme, veilige sfeer neer te zetten waarbij niets gek is, en alles kan.’ Felicia Groenendijk’
‘Dit was mijn derde retraite. En wederom een magische reis.’ Paulien Schaap
‘Geweldig bevrijdende oefeningen met je lijf en je stem ondersteunen dit om jezelf vrij te maken, vrij te voelen, jezelf te zijn en te laten zien. Zo heerlijk!’
Nynke Rynzema
‘Ongemerkt ga je door je blokkades heen en merk je dat je meer kunt dan verwacht.’ Sonja van Eif