never give up

Voor jou, als je voor een belangrijke keuze staat, een nieuwe weg in wilt slaan, maar nog niet precies weet hoe…als je voelt dat je meer kan, maar een manier zoekt om hier vorm aan te geven…

Ik gebruik mijn eigen creativiteit om die van jou aan te boren, ik deel mijn passie en aandacht om samen met jou te zoeken naar nieuwe verbindingen en mogelijkheden. Daar waar jij dreigt vast te lopen help ik je in contact komen met jouw persoonlijke kracht.

Ik ben jouw sparringspartner, of het nou gaat om een persoonlijk vraagstuk of voor een bedrijfscasus, ik werk vanuit zorgvuldigheid, met tijd, belangstelling, inspiratie en humor.
Het proces dat wij samen aangaan is een reis, een avontuur, waarin diepe dalen worden getrotseerd en prachtige vergezichten zullen ontstaan. Ruimte en kansen.
In mijn eigen werk ben ik je voorgegaan, als muzikant leerde ik omgaan met podiumvrees, als vocalcoach ontdekte ik de kracht die bij mensen ontstaat wanneer zij hun eigen geluid ontdekken en als creatief adviseur merk ik keer op keer hoe belangrijk het is om af te stemmen, om goed te luisteren, veel vragen te stellen en risico`s te durven nemen.
Naast mijn eigen kennis en ervaring deel ik ook graag mijn netwerk met je. Omdat ik mij zelf al jaren in verschillende werelden begeef, heb ik samengewerkt met mensen uit allerlei beroepsgroepen, mensen waar ik graag mee werk en die ik vertrouw.

Bel of mail even voor een afspraak

info@juliescott.nl
06-28122441

Een paar voorbeelden van opdrachtgevers:
Gemeente Den Haag, Gemeente Leidschendam-Voorburg ,Rabobank, Van Ede & Partners, Winkelman & van Hessen, NEN, BplusC Leiden, INK, Stichting Anton Constandse, Cordaan.

Cursus sociale marketing

Je hebt een plan en wilt hiermee de boer op… klanten vinden en ze enthousiasmeren, je wilt mensen aan je bedrijf of organisatie verbinden.

Hoe doe je dit?

Met deze cursus krijg je inzicht in de stappen die je kunt nemen om op een sociale manier met je marketing om te gaan. De methode van groot, groter grootst, bij ons moet je wezen is niet meer van deze tijd. Mensen zijn tegenwoordig steeds meer op zoek naar verbondenheid, willen zich betrokken voelen bij een idee, mensen willen meedenken en meedoen.

Het hebben en onderhouden van een (breed) netwerk wordt steeds noodzakelijker, maar ook steeds makkelijker…mits je weet hoe je dit aan moet pakken!

Dit is nou precies wat je gaat onderzoeken en leren tijdens deze cursus! Meld je hier aan

Resultaat:
* Een duidelijk beeld van jouw niche ( jouw verhaal)
* Je netwerk is in kaart gebracht
* Je weet hoe je jouw netwerk uit kunt breiden en in kan zetten
* Strategiebepaling voor korte en lange termijn

Vanaf dinsdag 14 maart 2017 van 19:00 uur tot 20:30 uur
6 lessen van 1,5 uur
Prijs: € 99,00

Locatie:
Zandvliet College
Bezuidenhoutseweg 40
2594 AW Den Haag

Klik hier voor meer info en om je aan te melden