NATUUR, BEWEGING, KRACHT & CREATIVITEIT

Je wilt meer uit je leven halen, maar je weet niet zo goed hoe, of waar te beginnen?
Je hebt ‘t zo druk, dat je vergeten bent wat jouw eigen passie ook alweer is…je zoekt richting, meer plezier en ontspanning, je wilt jezelf vormgeven!
Misschien heb je het gevoel dat je je aan iedereen aanpast en zou je wel eens helemaal je eigen pad willen bewandelen, concessieloos en krachtig de wereld in, open en nieuwsgierig, sterk en veerkrachtig. Je wilt hier graag met iemand over sparren, maar geen saaie coaching aan een bureau.

Ik kan je hierbij helpen.

Na een kennismakingsgesprek maak ik een plan dat helemaal op jou wordt geschreven, waarin natuur, beweging en creativiteit altijd vaste onderdelen van het coaching-traject zullen zijn.
Ik schud je los, haal je uit je comfortzone en daag je uit tot nieuwe, verrassende inzichten. We zullen vaak buiten met elkaar werken, in de duinen bij Den Haag, maar soms bijvoorbeeld juist in een museum afspreken of juist in de levendigheid van de Haagse Markt. Samen gaan we op reis en neem ik je mee naar ver en dichtbij, de buitenwereld en jouw eigen IK.

Ik heb jarenlange ervaring op dit gebied, eerst als creatief therapeut binnen de psychiatrie, later ben ik steeds meer m’n eigen werkvorm gaan creëren en dit breng ik al meer dan 15 jaar in praktijk, zowel op individuele basis, als aan groepen en tijdens mijn eigen retraites in binnen- en buitenland. Mijn focus ligt op het versterken van jouw autonome zelf, het (her)vinden van vrijheid en mogelijkheden, expressie en richting.

Ik werk regelmatig samen met mijn man, life & natuurcoach Peek Hijmans, bijvoorbeeld tijdens gezamenlijke reizen en retraites.
Neem gerust even contact op om te informeren naar de mogelijkheden, of om een kennismakingsgesprek te plannen: 06 281 22 441 / info@juliescott.nl

Tarief voor particulieren: 75,- per uur ex BTW

Tarief voor bedrijven: 110,- per uur ex BTW

De foto is gemaakt door Eveline van Egdom