Zang & Stemexpressie Retraite 7 t/m 12 april
RESERVEER

_AUM9195

Verwen jezelf met deze inspirerende en leerzame week bij Can Portell !
Deze retraite staat volledig in het teken van de ontwikkeling jouw stem, onder het genot van de Spaanse lentezon, heerlijke verzorgde maaltijden, een schitterende omgeving en inspirerende lessen…

Deze week is geschikt voor iedereen die zijn of haar stem verder wil ontwikkelen.
Voor mensen die nog nooit hebben gezongen en hier nieuwsgierig naar zijn, maar ook voor ervaren zangers die een opleiding achter de rug hebben en nog niet zijn uitgeleerd.

De beleving van je stem, gevoel en techniek met elkaar in samenspraak. Deze week onderzoeken we de mogelijkheden van jouw geluid, met ruimte, aandacht en in alle vrijheid. Ik leer je jouw stem helemaal ontdekken, zodat je meer inzicht krijgt over jouw manier van geluid maken, hetgeen je vertrouwen zal vergroten.

_AUM5745

Onderwerpen die aan bod zullen komen:
* klank maken met overgave,
* spelen met spanning en ontspanning
* werken met verschillende intenties
* verbeelding
* hoe vergroot ik mijn bereik
* wat moet ik doen om beter om te gaan met spanning/onzekerheid
* hoe zorg ik dat mijn ademhaling goed is
* hoe zorg ik ervoor dat ik zuiver zing

Can Portell site sept. 2008 oa paarden blauwe woonwagen 025
Naast de lessen is er meer dan genoeg tijd om de omgeving te verkennen, even naar een leuk stadje, naar het strand…alleen of met de groep!

De docent
Ik ben Julie Scott, ik ben al meer dan 20 jaar werkzaam als professioneel zangeres in verschillende formaties en heb nu zo`n 15 jaar mijn eigen zangpraktijk. Met Roeland Drost ontwikkelde ik een lesmethode die het voor mensen mogelijk maakt om echt vrij te spreken en zingen, los van conventies en met plezier.
Mijn benadering is persoonlijk, ik ben gepassioneerd over mijn werk, van het samen zoeken naar de manier die bij jou aanslaat en je laat zingen!
Meer weten? Lees verder op mijn site of  via dit interview op VPRO 3voor12 
www.juliescott.nl

juliemailchimp
De locatie
Een Bed & Breakfast onder de Spaanse Zon. Anders dan alle anderen…. Een bloemrijke belevenis, een kleurrijk tafereel, kortom een bezoek waardig. Can Portell, de Masia, oud, groot, tussen de bossen en de weiden, aan een riviertje, vlakbij zowel de bergen als het strand en tegelijkertijd onder de rook van een fijne stad: Girona. En… op een halfuur van het vliegveld Girona/Costa Brava…Lees hier meer over deze schitterende locatie:http://www.123ole.com/

Arrangement:
7 overnachtingen inclusief ontbijt
6 keer uitgebreid lunch & diner
cursus zang & stemexpressie
Bijdrage: 745,- Euro

NB dit bedrag is exclusief het vliegticket en vervoer naar Can Portell.Tickets kosten nu € 90,= retour, van Amsterdam naar Girona op 5/4 heen en 12/4 terug.

Reserveer via deze site: www.123ole.nl

Reacties van cursisten:

“Jouw zangles is echt een fijne manier om weer een stapje te zetten in het zoeken naar mogelijkheden van m’n stem. Dat uitgebreid losresoneren en daarna proberen in die modus te blijven terwijl je je lied doet, en samen zingen met anderen, luisteren naar anderen -en in de war raken met alle tonen-. Ik vind het een fijne formule en voel me bij jou altijd vrij en uitgedaagd om plezier te maken met m’n stem! ‘

“Ik wist niet dat ik me zo vrij kon voelen en zoveel geluid kon geven, ongelooflijk!!”

“Wat een heerlijke uitlaatklep, zeg!”

“Een geweldig avontuur, een belevenis waar je veel van opsteekt!”

“Ga door, helemaal top. Ongedwongen, professioneel, positief.”

“Grensverleggend. Er is niet veel gek. Contact maken is gemakkelijker dan je denkt. Zoek de
ruimte. Wees jezelf.”

“Veel energie en inspiratie.”